Supă de chiftele de miel (Sopa de Albondigas)

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia ta de rețete, Supa de chiftele de miel (Sopa de Albondigas) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 311 calorii . Pentru 2,09 USD per porție , primești un fel principal pentru 6 persoane. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunză de dafin, mentă, ardei iute serrano și știulete de porumb. Este perfectă pentru iarnă . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare latino-american. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 47% . Acest scor este solid. Încearcă Albondigas (Supă de chiftele) , Supa caldă de castraveți (Sopa De Pepinos) și „sopa De Tortilla” de după Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Într-un bol mare, amestecați carnea tocată de miel, menta, sarea, piperul și oul. Folosind mâinile curate, amestecați până se omogenizează bine. Măsurați 1 lingură din amestecul de carne și rulați-l în palmă pentru a forma o chiftelă.
Așezați chiftelele formate pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Ar trebui să aveți suficient pentru a face 16 până la 18 chiftele.
Într-o tigaie groasă, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și pasta de tomate și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie și pasta de tomate este gătită în ceapă, aproximativ 3 minute.
Adăugați țelina, porumbul și morcovii.
Sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați supa de pui. Aduceți la fierbere, apoi adăugați chiftelele de miel (albondigas) și foaia de dafin. Tăiați ardeiul iute serrano feliindu-l mărunt pe mijloc, având grijă să nu-l tăiați complet în jumătate, și adăugați-l în oală. Reduceți focul și acoperiți. Fierbeți la foc mic timp de 35 de minute.
Folosind o lingură mare, îndepărtați grăsimea de pe suprafața supei și aruncați-o. Condimentați supa cu sare și piper.