Reteta Supa de ceapa franceză brânză Dip ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Acest hor d ' oeuvre are 327 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, ceapa, brânza elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Supă De Ceapă Franceză Cu Trei Brânzeturi, și Supă De Ceapă Franceză Cu Patru Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați brânza într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când este acoperit uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când fundul cratiței este glazurat într-un fond maro pal, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați 2 linguri de apă și răzuiți fond cu lingura de lemn. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când fond s-a acumulat din nou, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați încă 2 linguri de apă și răzuiți bucățile rumenite. Repetați gătitul, adăugând apă și răzuind până când ceapa se înmoaie complet și un maro adânc, închis, în total 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți laptele evaporat și sosul Worcestershire în cratița Acum goală. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, răzuind fundul tigaiei cu lingura de lemn pentru a elibera orice fond rămas. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă ceapa caramelizată și cimbru. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ceapă Caramelizată
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați într-un castron și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat