Supa de ceapă cu conopidă brânză este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 990 calorii. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, ou, conopidă purificată/zdrobită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 76 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Supă De Conopidă Brânză, Supă De Conopidă Brânză, și Supă De Conopidă Brânză.