Nevoie de o supă vegetariană? Supa de castane cu crutoane de salvie cu aluat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 225 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sosul de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de dovleac cu crutoane de salvie cu aluat, Supă De Rădăcină De Castan Și Țelină Cu Crutoane De Salvie Și Slănină, și Supă de mere-castane cu crutoane de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți castanele în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime, apoi prăjiți-le în cuptor până se usucă și ușor întunecate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
În timp ce castanele se prăjesc, spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitându-le, apoi ridicați-le și scurgeți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul și untul într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati prazul, ceapa, țelina, morcovii și frunzele de dafin, amestecând ocazional, până când legumele sunt aurii palide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați castane și tamari și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Tamari
6
Adăugați apă (2 1/2 litri) și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și salvia. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Supă pur și simplu în 3 loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă pur și simplu printr-o sită cu ochiuri medii într-o oală curățată, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Aduceți supa la foc mic și amestecați Sherry, piper și sare după gust, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți cuburi de pâine cu salvie, întorcându-se ocazional, până când crutoanele sunt aurii, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați castane și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
3
Transferați într-un castron mare și aruncați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Supă de oală în boluri și presărați fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
1
* Toppingul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit complet, apoi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți în 1 strat pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 km f până când pâinea este crocantă, 10 până la 20 de minute.* Supa, fără Sherry, poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți și amestecați Sherry înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)