Supă De Cartofi La Cuptor Cu Brânză Cheddar
Supa de cartofi coapte cu brânză Cheddar ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, bucăți adevărate de slănină, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 181 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Cheddar De Cartofi La Cuptor, Supă De Cartofi La Cuptor-Cheddar, și Supă De Cheddar De Cartofi La Cuptor Încărcată.
Instrucțiuni
Cuptorul cu microunde cartoful de copt timp de 7 până la 8 minute la mare. Scoateți cu grijă din cuptorul cu microunde folosind mănuși de cuptor. Va fi cald! Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a atinge.
Când cartoful este rece, tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați supa de brânză, bulionul de pui și bucățile de slănină într-o tigaie medie. Se aduce la foc mic, amestecând ocazional la foc mediu.
Adăugați cartofi și continuați să încălziți supa timp de 5 minute.
Puneți supa în boluri și garnisiți cu o păpușă de smântână și câteva cepe verzi tocate.