Supă De Cartofi Dulci Toscani
Toscan cimbru supa de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 284 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cârnați în vrac, ceapă, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Supă De Cartofi În Stil Toscan, Supă Toscană De Cartofi De Pui, și Supă De Cartofi Cu Cârnați Toscani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Cartofi piure într-un robot de bucătărie sau blender în loturi până la omogenizare. Întoarceți cartofii curățați în oala mare; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti ceapa in uleiul incins pana devine translucida, aproximativ 4 minute.
Adăugați cârnații în tigaie și gătiți până se rumenesc complet, rupând carnea cu spatele unei linguri de lemn în timp ce gătește. Se amestecă usturoiul, ciupercile și condimentul Italian în amestecul de cârnați și ceapă; continuați să gătiți până când ciupercile sunt fragede, încă 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper; se transferă în oală cu cartofii.
Puneți oala mare la foc mic.
Se toarnă jumătate și jumătate peste amestec, amestecând pentru a se amesteca. Lăsați supa să se încălzească încet până când este fierbinte și la consistența dorită.
Se ornează cu parmezan pentru a servi.