Supă de cartofi și Broccoli la cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi și Broccoli la cuptor. Această rețetă servește 7. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 272 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bucăți de slănină, făină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cartof Copt Cu Broccoli, Cheddar Și Ou, Broccoli Și Brânză Încărcate Cartofi Copți De Două Ori, și De două ori broccoli coapte și mușcături de cartofi de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și 1/3 cană de bulion de pui până se omogenizează.
Combinați bulionul de pui rămas și următoarele 3 ingrediente într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă treptat amestecul de făină. Gatiti, amestecand des, 5 minute.
Se amestecă laptele și 8 uncii de brânză mărunțită. Gatiti amestecul la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana se topeste branza. Completați fiecare porție de supă cu 1 linguriță de brânză, 1 linguriță de bucăți de slănină și 1 linguriță de ceapă verde tocată.
Notă: Vă recomandăm brânza proaspăt mărunțită (față de soiul preshredded) pentru cremozitate suplimentară și chiar topire.