Supa de calciu-oasele de vită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 194 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână alge nori, piper, ciuperci precum shiitakes și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Gatiti cartea: friptura de vita pe oase de maduva, Oase de coaste Prime prăjite sau coaste scurte de vită, și Carne de vită tocată cu varză creț bogată în calciu (fără ouă, fără Gluten, fără nuci, fără soia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, înmuiați orzul în 8 căni de apă timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și aruncați water.In o oală mare, grea, fără supă de aluminiu,la foc mare, aduce apă, oase de vită, ceapă, usturoi, frunze de dafin și oțet la fierbere. Îndepărtați spuma din stoc în primele câteva minute, apoi reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 2 ore, neacoperite.Tulpina stoc și aruncați sau salvați ingredientele stoc. Clătiți și ștergeți oala curată și readuceți stocul la ea și puneți-l la foc mic pentru a fierbe. Cel mai bine este să păstrați grăsimea plutind pe partea superioară a stocului, deoarece calciul trebuie consumat cu grăsime pentru a fi absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper
Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți Mici (aproximativ 1 Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați orzul și ciupercile în stocul de fierbere și gătiți aproximativ 1 ore de circulatie, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orz
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Adăugați varza, algele nori, sosul de soia și piperul și mai fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi