Supă De Brânză De Ceapă
Supa de brânză de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 11 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, crutoane de salată condimentate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Ceapă Franceză Cu Patru Brânză, Supă De Ceapă Franceză Cu Trei Brânzeturi, și Supă De Ceapă Franceză Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotează ceapa în unt. Se amestecă făina, sarea și piperul până se amestecă. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se amestecă brânza până se topește.
Se servește cu crutoane și parmezan, dacă se dorește.