Supă De Bere Cheddar
Supa de bere Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 314 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.36 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline infuzat cu usturoi, făină nealbită, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Strawberry Coffeecake ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Bere-Cheddar, Supă De Bere Cheddar, și Cheddar și supă de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina și gătiți până când amestecul începe să buleze, aproximativ 3 minute.
Bateți în stoc și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Încorporați încet brânza amestecând până se topește complet și se omogenizează.
Adăugați berea și gătiți până se încălzește. Condimentează cu sare și piper, după gust. Polonic în Servire Boluri și bucurați-vă.