Supă de anghinare din Ierusalim a eucaliptului cu lămâie și șofran
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa de anghinare din Ierusalim a eucaliptului cu lămâie și șofran ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 330 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o caserola grea cu capac, sotati ceapa in uleiul de masline la foc mic, acoperita, aproximativ 20 de minute. (Aceasta se numește transpirația cepei.) Descoperiți, adăugați usturoiul și anghinarea și creșteți căldura. Continuați să fierbeți încă câteva minute.
Adăugați bulionul de pui și sarea și piperul după gust. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute.
Măcinați migdalele într-o mașină de tocat condimente și amestecați cu apa.
Bateți amestecul în supă împreună cu firele de șofran și sucul de lămâie. Reîncălziți, presărați pătrunjel deasupra și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;