Supă de țelină și păstârnac cu ceapă verde-bile Matzo de mărar
Supa de țelină și păstârnac cu ceapă verde - bile matzo de mărar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion cu conținut scăzut de sare, tulpini de țelină, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Pui Cu Bile Matzo, Supă de pui cu bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați următoarele 5 ingrediente. Capac; gatiti 10 minute.
Adăugați 6 căni de stoc; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit pana cand legumele sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Lucrând în loturi, supa de piure în blender până când este foarte netedă, adăugând frunze de țelină la fiecare lot. Întoarce-te la oală. Subțire cu mai mult bulion, dacă se dorește. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește până se răcește. Acoperiți; păstrați la rece.)
Se servește cu bile Matzo de ceapă verde-mărar.