Supă de șuncă și ouă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de slănină și ouă. Această rețetă face 4 porții cu 627 calorii, 29G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pătrunjel sfâșiat, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti slanina intr-o oala medie la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 7 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie cu o lingură pliată, apoi aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de picături din oală. În timp ce slănina se gătește, aruncați cubulețele de pâine cu uleiul de măsline pe o foaie de copt și condimentați cu sare și piper.
Coaceți până la auriu și crocant, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul în picăturile de slănină și gătiți până când sunt ușor aurii, 1 până la 2 minute.
Adăugați bulionul, 1 1/2 căni de apă, coaja de parmezan și 2 linguri de pătrunjel; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți 10 minute.
Reglați căldura astfel încât bulionul să fiarbă abia. Pe rând, spargeți fiecare ou într-un castron mic și alunecați ușor în bulion. Braconaj până la doar set, aproximativ 2 minute.
Transferați ouăle cu o lingură pliată în boluri individuale de supă. Se amestecă 1 cană parmezan și restul de 2 linguri de pătrunjel în bulion și se condimentează cu sare și piper. Puneți bulionul în boluri și acoperiți cu crutoanele, slănina și restul de 1/4 cană parmezan.
Fotografie de Antonis Achilleos