Supă cremoasă de orez sălbatic cu curcan afumat
Supa cremoasă de orez sălbatic cu curcan afumat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 196 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare, morcov, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina băț ai putea urma acest curs principal cu Ooey-Gooey Unt De Arahide-Ciocolata Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă cremoasă de orez sălbatic cu curcan afumat, Curcan cremos {sau pui!} și supă de orez sălbatic, și Orez sălbatic cremos și supă de curcan {aragaz lent}.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul și următoarele 5 ingrediente (morcov prin usturoi). Se sotează 8 minute sau până se rumenesc. Se amestecă bulionul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă curcanul și orezul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 15 minute sau până când orezul este fraged.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și laptele într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Adăugați la tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand frecvent. Se amestecă sherry și sare.