Supă cremă de ceapă caramelizată și șalotă
Ceapa caramelizată și supa cremă de șalotă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 296 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de vită degresat, unt, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Și Baie De Șalotă, Supă De Șalotă Caramelizată, și Cremă De Supă De Șalotă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci, amestecați șalotele cu uleiul.
Coaceți într-un cuptor de 375 până la auriu adânc, scuturând ocazional tigaia pentru a întoarce bucăți, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa, untul și zahărul până când ceapa se rumeneste adânc, aproximativ 45 de minute.
Adăugați sherry la șalotă, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite în tigaie.
Se toarnă amestecul în ceapă. Într-un blender, rotiți legumele, câte o porție, până când sunt foarte netede, adăugând suficient bulion pentru a facilita amestecarea. Întoarceți legumele pure în tigaie.
Adăugați bulionul rămas, cimbru și salvie.
Amestecând des, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți 20 de minute pentru a amesteca aromele.
Adăugați jumătate și jumătate și amestecați la foc mediu-mare până când este fierbinte, 2 până la 3 minute.
Se toarnă în boluri și se condimentează după gust cu sos fierbinte, sare și piper și suc din pene de lămâie.