Supa consistentă de fasole Bleumarin este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă de șuncă, fasole bleumarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă Consistentă De Fasole Bleumarin, Supă Consistentă De Fasole Navy Vegană, și Supă De Fasole Marină.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Combinați fasolea, 8 căni de apă și următoarele 4 Ingrediente (8 căni de apă prin frunze de dafin) în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore. Se amestecă morcovul feliat, sarea și piperul. Se fierbe timp de 40 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați frunzele de dafin și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți cârligele de șuncă și tăiați carnea, aruncând grăsimea și zgârierea. Puneți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Notă: pentru a înmuia rapid fasolea, sortați și spălați fasolea și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.