Bască orez-și-Kale Chowder este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, conserve de roșii, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Orez Vegetal Basc, Pui Basc picant cu orez șofran, și Ușor Kale & Broccoli Slaw castron de orez cu un sos picant de arahide Thai ...și Fave cinci vineri: Kale.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (ceapa prin frunze de dafin); sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați apă, roșii și bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați kale, orez, năut și stafide; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Kale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper