Sunca Broccoli Panglica

Sunca Broccoli Panglica
Panglica de Broccoli cu șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 10. O porție conține 235 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 200 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Împletitură De Șuncă Și Broccoli, Panglica De Pui Broccoli, și Panglica De Broccoli De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați șuncă, broccoli, ceapă, pătrunjel, muștar și brânză. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Desfaceți aluatul de rulou semilună și aranjați plat pe o foaie medie de copt. Strângeți perforațiile pentru a forma o singură foaie de aluat. Folosind un cuțit sau foarfece, tăiați benzi late de 1 inch spre centru, începând de pe laturile lungi. Ar trebui să existe o bandă solidă de aproximativ 3 centimetri lățime în centru, cu benzile tăiate formând o franjură pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll AluatCrescent Roll Aluat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
CuțitCuțit
4
Întindeți umplutura de-a lungul benzii centrale. Îndoiți benzile laterale peste umplutură, alternând benzi din fiecare parte. Prindeți sau răsuciți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute, până se rumenesc adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista