Sufleu de brânză albastră cu smochine proaspete și miere

Sufleu de brânză albastră cu smochine proaspete și miere este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 559 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sufleu de brânză albastră cu smochine proaspete și miere, Smochine Proaspete Cu Brânză Albastră Și Miere, și Smochine proaspete la grătar și brânză albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pregătiți 4 (8 uncii) ramekine ungându-le cu unt înmuiat și apoi acoperindu-le cu zahăr, eliminând orice exces.
Faceți o bază groasă de sos bechamel topind cele 3 linguri de unt la foc mic-mediu într-o oală cu fund gros. La fel cum spuma dispare, adăugați făina, amestecând constant cu un bici pentru a preveni bulgări. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute pentru a acoperi faina cu grasime si indepartati gustul de amidon; nu lăsați rouxul să se rumenească.
Adăugați laptele cald la amestec și continuați să bateți până când este neted și gros.
Scoateți din căldură. Bateți zahărul și apoi gălbenușurile de ou 1 la un moment dat. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă brânza până se încorporează uniform. Răciți amestecul în timp ce bateți albusurile.
Într-un bol curat separat bateți albușurile de ou și crema de tartru doar până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/3 din albusurile bătute în amestecul de bechamel pentru a-l ușura. Apoi pliați ușor restul.
Se toarnă aluatul în ramekinele pregătite și se pune pe o foaie de fursecuri.
Coaceți pe raftul din mijloc timp de aproximativ 25 de minute.
Sufleul se face atunci când a umflat peste jantă, exteriorul este auriu, iar centrul se mișcă ușor.
Se servește cu smochine proaspete și o picătură de miere. Praf cu zahăr de cofetărie.