Sufganiyot Umplut Cu Alune
Sufganiyot umplut cu alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte cald, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri Cu Alune Umplute Cu Ciocolată, brioșe cu tărâțe de alune prăjite umplute cu gem, și Fructe Umplute Alune Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În bolul mixerului electric, puneți drojdia, laptele cald și untul topit; se amestecă bine cu lingura până se dizolvă drojdia.
Adăugați 1 cană de făină, zahărul granulat, sarea, scorțișoara, nucșoara, vanilia și 2 ouă în amestecul de drojdie. Cu atașare cu palete, amestecați la viteză mică până când se amestecă bine.
Înlocuiți accesoriul cu palete cu cârlig de aluat; adăugați făina rămasă.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul se reunește, apoi la viteză medie până când aluatul este neted, elastic și se îndepărtează curat de părțile laterale ale bolului.
Pulverizați vasul mare cu spray de gătit. Formați aluatul în bilă; așezați în castron. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați aproximativ 8 ore sau peste noapte.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Pe suprafața de lucru ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/2 inch. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci sau un pahar mic de suc, tăiați 16 cercuri, apăsând împreună și răsturnând resturile de aluat, după cum este necesar.
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pe centrele de 8 din cercuri, lingura 1/2 lingurita alune răspândit; perie ușor ou bătut în jurul marginea cercurilor. Sus cu cercurile rămase, apăsând ușor marginile împreună.
Așezați sufganioții pe foaia de prăjituri; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute.
În friteuza adâncă sau în cratița grea de 3 litri, încălziți uleiul de 2 până la 3 inci până la 375 F. Fry sufganoits, 3 sau 4 la un moment dat (nu supraaglomerați), în ulei fierbinte 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe raftul de răcire plasat peste foaia de prăjituri sau prosoape de hârtie.
În castron mare, puneți zahăr pudră; rola sufganiots în zahăr pudră; se răcește cel puțin 15 minute. Reroll în zahăr pudră înainte de servire.