Sufganiyot Umplut Cu Alune

Sufganiyot Umplut Cu Alune
Sufganiyot umplut cu alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte cald, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri Cu Alune Umplute Cu Ciocolată, brioșe cu tărâțe de alune prăjite umplute cu gem, și Fructe Umplute Alune Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În bolul mixerului electric, puneți drojdia, laptele cald și untul topit; se amestecă bine cu lingura până se dizolvă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați 1 cană de făină, zahărul granulat, sarea, scorțișoara, nucșoara, vanilia și 2 ouă în amestecul de drojdie. Cu atașare cu palete, amestecați la viteză mică până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
3
Înlocuiți accesoriul cu palete cu cârlig de aluat; adăugați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă la viteză mică până când aluatul se reunește, apoi la viteză medie până când aluatul este neted, elastic și se îndepărtează curat de părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pulverizați vasul mare cu spray de gătit. Formați aluatul în bilă; așezați în castron. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați aproximativ 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Pe suprafața de lucru ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/2 inch. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci sau un pahar mic de suc, tăiați 16 cercuri, apăsând împreună și răsturnând resturile de aluat, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
SucSuc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pe centrele de 8 din cercuri, lingura 1/2 lingurita alune răspândit; perie ușor ou bătut în jurul marginea cercurilor. Sus cu cercurile rămase, apăsând ușor marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați sufganioții pe foaia de prăjituri; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
În friteuza adâncă sau în cratița grea de 3 litri, încălziți uleiul de 2 până la 3 inci până la 375 F. Fry sufganoits, 3 sau 4 la un moment dat (nu supraaglomerați), în ulei fierbinte 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Scurgeți pe raftul de răcire plasat peste foaia de prăjituri sau prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
În castron mare, puneți zahăr pudră; rola sufganiots în zahăr pudră; se răcește cel puțin 15 minute. Reroll în zahăr pudră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista