Suc De Lămâie De Zmeură Congelată 4

Suc De Lămâie De Zmeură Congelată 4
Frozen Raspberry Lemon souffl este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 365 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, șerbet de zmeură, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Iaurt Congelat Cu Lămâie De Zmeură, Suc De Caise Congelat 4, și Souffl De Ciocolată Congelată Vegană 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șerbetul într-un castron mare; lăsați să se înmoaie aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, într-un castron mediu, bateți frisca cu mixer electric la viteză mare până când începe să se îngroașe. Bateți treptat în zahăr până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Când șerbetul s-a înmuiat, bateți cu mixerul electric la viteză mare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați iaurt și extract de lămâie; bate până se omogenizează. Cu spatula de cauciuc, pliați două treimi din frisca îndulcită în amestec de iaurt până când nu rămân dungi albe. Înghețați amestecul în timp ce pregătiți vasul souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Extract De LămâieExtract De Lămâie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați foaia de hârtie pergament de gătit sau hârtie cerată suficient de mare pentru a înfășura 1 1/2-qt rotund souffl dish. Înfășurați bine hârtia în jurul vasului, creând un guler care stă cu aproximativ 4 inci mai sus decât marginea superioară a vasului. Asigurați hârtia cu 1 sau 2 bucăți de bandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Așezați vasul pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Scoateți amestecul de souffl din congelator; se toarnă în vasul pregătit. (
8
Amestecul trebuie să fie gros, să se îngrămădească deasupra și să se ridice la 2 inci deasupra buzei vasului.) Suprafață netedă cu spatulă de cauciuc. Congelați souffl 2 până la 4 ore sau până se solidifică.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Când souffl este complet înghețat, scoateți gulerul de hârtie și aruncați-l.
10
Pentru a decora punga prevăzută cu vârf de stea, transferați restul de o treime din frisca îndulcită. Rozete de țeavă în jurul marginii superioare a souffl. Completați fiecare rozetă cu 1 zmeură. Congelați souffl până la timpul de servire, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
ZmeurăZmeură
11
Pentru a servi, lingurați sufletul în boluri individuale de desert sau folosiți o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista