Suc de fructe și curry de nucă de cocos

Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Squash & nucă de cocos curry ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 666 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry madras, dovlecelul, laptele de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 482 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Butternut Squash Nucă De Cocos Curry, Dovleac De Nucă Și Curry De Nucă De Cocos, și Curry de caju, nucă de cocos și dovlecei.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare sau wok, introduceți pasta de curry și prăjiți timp de 1 min.
Adăugați dovlecelul și ardeiul roșu, apoi aruncați bine în pastă.
Se toarnă laptele de cocos cu 200 ml apă și se aduce la foc mic. Gatiti 15-20 de minute sau pana cand dovlecelul este foarte fraged si sosul s-a ingrosat. Condimentează după gust, apoi servește împrăștiat cu coriandru tocat și pâine naan sau orez.