Stromboli de cârnați cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cheesy Sausage Stromboli. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 426 de calorii. Pentru 1 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de zahăr, lapte cald, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stromboli de cârnați italian (Aka Paine de cârnați), Stromboli de curcan cu brânză și Stromboli de cârnați.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și drojdia.
Se adauga apa, laptele si untul; se bat la mic până se combină bine.
Se intoarce pe o suprafata bine infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații până când nu mai sunt roz; se scurge si se raceste. Se amestecă mozzarella, 2 ouă și busuioc; pus deoparte.
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Rulați o porție într-un format de 15 inchi. x 10 inchi. dreptunghi pe o foaie de copt unsă. Puneți jumătate din amestecul de cârnați pe lungime pe o parte a dreptunghiului până la 1 inch de margini.
Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți marginile pentru a sigila.
Tăiați patru fante diagonale deasupra strombolilor. Repetați cu aluatul rămas și umplutura. Bateți oul rămas; ungeți pâini.
Se presara cu parmezan. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Felie; se serveste cald.