Stridii la grătar cu unt picant de tarhon

Stridii la grătar cu unt picant de tarhon
Această rețetă servește 6. Dacă 67 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., stridiile la grătar cu unt picant de tarhon ar putea fi un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 286 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Languste la grătar cu unt picant de tarhon, Stridii picante la grătar cu gust de piper Asiatic, și Stridii la grătar cu unt de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un robot de bucătărie, pulsați untul cu tarhon, sos fierbinte, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați untul de tarhon pe o foaie de folie de plastic și rotiți-l într-un bușten gros de 2 inci. Dați la frigider untul până când este ușor ferm, aproximativ 15 minute. Feliați untul în 36 de bătăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați stridiile pe grătarul fierbinte, cu partea plată în sus. Acoperiți grătarul și gătiți până când stridiile se deschid, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați stridiile într-un platou, încercând să păstrați lichiorul înăuntru. Scoateți rapid cojile superioare și slăbiți stridiile din cojile inferioare. Acoperiți fiecare stridie cu o bucată de unt de tarhon și readuceți stridiile la grătar. Acoperiți grătarul și gătiți până când untul este în mare parte topit și stridiile sunt fierbinți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista