Streusel De Cartofi Savuroși
Streusel de cartofi savuroși necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 96 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 363 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare și piper, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Ciorba savuroasa de placinta de dovleac cu bezele de scortisoara, Pepita Streusel, si Batuta Cr, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Rulouri de cartofi sărate (A/K / A cartofi Knishes calea ușoară).
Instrucțiuni
Puneți alunele într-o caserolă superficială de 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in.).
Coaceți într-un cuptor de 350 până la aur sub piele, aproximativ 15 minute.
Se toarnă pe un prosop și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a atinge, aproximativ 5 minute. Frecați nucile în prosop pentru a îndepărta pielea liberă. Ridicați piulițele din prosop; aruncați piei. Rotiți nucile într-un blender sau robot de bucătărie până se toacă fin.
Între timp, într-un bol, amestecați smântâna, bulionul de pui și maghiranul până se omogenizează.
Se curăță și se curăță cartofii.
Tăiați transversal în felii de 1/8 până la 1/4 inci. Acoperiți fundul caserolei cu aproximativ 1/4 din feliile de cartofi, suprapunându-se ușor pentru a face un strat uniform.
Se toarnă aproximativ 1/4 din amestecul de smântână uniform peste cartofi pentru a acoperi. Repetați stratul rămas de cartofi și amestec de smântână, terminând cu smântână. Acoperiți tigaia bine cu folie; așezați într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, 1 până la 1 1/4 ore.
În timp ce cartofii se coace, într-un castron combinați alunele tocate, pesmetul, brânza și untul. Frecați cu degetele până când untul este încorporat și amestecul formează bucăți sfărâmicioase. Descoperiți cartofii și presărați uniform cu streusel de alune.
Coaceți până când streusel este rumenit, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Adăugați sare și piper după gust.