Stoc De Pui Gătit Sub Presiune

Stoc De Pui Gătit Sub Presiune
Stocul de pui gătit sub presiune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 335 calorii. Un amestec de picioare de pui, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de pui în oala sub presiune, Presiune gătit pui Posole cu Avocado Tomatillo Salsa, și Stoc Rapid, Bogat De Carne De Vită Sub Presiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați toate părțile de pui sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
ApăApă
2
Așezați într - o oală sub presiune de 6 până la 8 litri cu 8 căni de apă. Aduceți încet aproape la fierbere, îndepărtând spuma pe măsură ce se ridică la suprafață. Când apa este limpede și fără spumă, adăugați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Sigilați aragazul.
4
Așezați ferm regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Când regulatorul de presiune începe să se rotească ușor, începeți sincronizarea. Gatiti timp de 30 de minute cu regulator de presiune, balansare - incet si continuu, sau urmati instructiunile producatorilor pentru aragazul dumneavoastra.
5
Lăsați presiunea să scadă treptat cu capacul în poziție până când tot aburul a părăsit aragazul. Nu așezați aragazul sub apă curentă rece pentru a reduce presiunea. Urmați instrucțiunile producătorilor pentru, răcire. Se răcește stocul la temperatura camerei, apoi se strecoară prin mai multe straturi de pânză de brânză. Aruncați legumele, dar rezervați părțile de pui și gizzardele pentru o altă utilizare. Puneți la frigider stocul peste noapte pentru îndepărtarea ușoară a excesului de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
LegumeLegume
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista