Squash Butternut și cuscus de afine

Squash Butternut și cuscus de afine
Butternut Squash și Couscous de afine este un vegan rețetă cu 7 porții. Acest fel de mâncare are 297 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Dacă aveți afine southern grove, cuscus original reggano, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Squash Butternut și cuscus de afine, Suc De Fructe Butternut & Couscous De Afine, și Squash de Butternut prăjit, Kale și cuscus de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mediu, aruncați dovlecelul de butternut cu 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se pune pe tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-un castron mic, rehidratați afinele uscate prin combinarea cu 2 căni de apă fierbinte. Înmuiați un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scurgere.
7
Într-o tigaie cu sos mediu, aduceți la fiert 2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă cuscusul și se acoperă, se scoate de pe foc, se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Scoateți capacul, puful și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
9
Într-un castron mare, combinați cuscusul, dovlecelul de butternut, afinele și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții7
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista