Splendicios Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent

Splendicios Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent
Sosul de spaghete Splendicious Slow Cooker este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 16 porții. Acest sos are 173 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți busuioc, pătrunjel, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Splendicios Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, și Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Amestecați roșiile zdrobite, sosul de roșii, roșiile înăbușite, 1 cană de vin roșu, măsline verzi, 4 lingurițe de sare de mare, busuioc, oregano, boia și piper cayenne într-un aragaz lent. Setați aragazul la scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
În timp ce aragazul se încălzește, puneți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți 3/4 cană de ceapă dulce până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute; se amestecă 1 cățel de usturoi. Gatiti amestecul inca 3 minute inainte de a amesteca patrunjelul si ciupercile. Reduceți căldura și fierbeți amestecul timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă zahărul brun și se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Ceapă DulceCeapă Dulce
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În timp ce pătrunjelul și ciupercile fierb, încălziți încă 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și amestecați ceapa rămasă și cârnații. Se rumenesc cârnații, rupând carnea în bucăți pe măsură ce se gătește, aproximativ 10 minute; condimentează amestecul cu piper alb și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă 1 cană de roșu în tigaie și se răzuie tigaia cu o lingură de lemn pentru a dizolva orice bucăți de aromă maro în vin. Se fierbe aproximativ 10 minute; se toarnă amestecul de cârnați în tigaie cu pătrunjelul și ciupercile. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic doar până când toate ingredientele au avut timp să se prezinte între ele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Turnați amestecul de cârnați în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Gatiti la foc mic timp de 8 ore pana peste noapte.
7
Adăugați mai mult vin roșu sau apă, dacă este necesar, pentru a preveni sosul să devină prea gros și să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista