Spice spaniol frecat fundul de porc cu oțet de Sherry-glazură de miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Spice spaniol frecat de porc cu oțet de Sherry-glazură de miere. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 580 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, sare kosher, fenicul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 17 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet Sherry, Fripturi De Somon Prăjite La Tigaie Cu Glazură De Oțet De Sherry - Miere, și Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: la caja China grill
Combinați ardeiul, sarea, coriandrul, feniculul, semințele de muștar și piperul într-un bol. Frecați întreaga carne de porc cu amestecul de condimente. Acoperiți carnea de porc și refrigerați peste noapte.
Bateți mierea, oțetul, sarea și piperul într-un bol.
Pregătiți Caja China conform instrucțiunilor producătorului.
Stropiți carnea de porc cu ulei și presărați sare și piper.
Așezați carnea de porc în China Caja și prăjiți până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 175 grade F, aproximativ 3 1/2 ore. La 175 de grade F, începeți să bateți carnea de porc cu glazura de oțet-miere de Sherry la fiecare 15 minute. Îndepărtarea vârfului Caja China va încetini considerabil procesul de gătit.
Gatiti carnea de porc pana ajunge la o temperatura interna de 190 grade F, aproximativ 1 ora.
Scoateți carnea de porc din Caja China și cort liber cu folie de aluminiu.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia sau trage.