Spice spaniol frecat fundul de porc cu oțet de Sherry-glazură de miere

Spice spaniol frecat fundul de porc cu oțet de Sherry-glazură de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Spice spaniol frecat de porc cu oțet de Sherry-glazură de miere. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 580 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, sare kosher, fenicul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 17 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet Sherry, Fripturi De Somon Prăjite La Tigaie Cu Glazură De Oțet De Sherry - Miere, și Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: la caja China grill
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Combinați ardeiul, sarea, coriandrul, feniculul, semințele de muștar și piperul într-un bol. Frecați întreaga carne de porc cu amestecul de condimente. Acoperiți carnea de porc și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Bateți mierea, oțetul, sarea și piperul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pregătiți Caja China conform instrucțiunilor producătorului.
3
Stropiți carnea de porc cu ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați carnea de porc în China Caja și prăjiți până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 175 grade F, aproximativ 3 1/2 ore. La 175 de grade F, începeți să bateți carnea de porc cu glazura de oțet-miere de Sherry la fiecare 15 minute. Îndepărtarea vârfului Caja China va încetini considerabil procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Gatiti carnea de porc pana ajunge la o temperatura interna de 190 grade F, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Scoateți carnea de porc din Caja China și cort liber cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați carnea de porc să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia sau trage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente EntreSuelos Tempranillo cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe gust, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista