Spatchcocked Pui Fericit Crocant Cu Sos Bogat De Portocale
Spatchcocked Crispy Happy Chicken cu sos bogat de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 911 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Cap la magazin și ridica praf de chili, unt, suc de portocale, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Spatchcocked pui la grătar cu portocale și ghimbir, Pui De Arțar Portocaliu Fericit, și Pui Spatchcocked.
Instrucțiuni
1
Pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă sare, piper, usturoi, praf de chili, cimbru, fenicul și chimen.Frecați puiul sub piele și peste tot puiul cu tot amestecul de condimente; acoperiți și marinati la frigider timp de 4-24 de ore.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți tigaia mare din fontă mare la foc mediu, adăugați ulei, așezând pielea de pui cu fața în jos, așezați imediat o tigaie foarte grea sau cărămizi acoperite cu folie pe pui și gătiți (fără a mișca puiul) până când pielea devine maro aurie (verificați cu un clește) până la foarte clare aproximativ 15 minute.Sos De Portocale:.Între timp topiți untul într-o tigaie fierbinte medie; adăugați și sotati ceapa timp de 3 minute adăugați usturoi, ghimbir, zahăr brun, apă, suc și coajă de portocale, suc de lămâie, oțet de orez și sos de soia; aduceți la fierbere la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 1/2 Cani Sos De Prune
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Bețișoare De Covrig
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă împreună amidon de porumb și 2 linguri de apă rece sau Grand Mariner făcând o suspensie; adăugați suspensia în sos amestecând tot timpul pentru a menține sosul neted; reduceți căldura la mediu scăzut; și fierbeți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Scoateți cărămizile și întoarceți pielea de pui cu fața în sus și terminați prăjirea timp de 20-25 de minute. Până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 160-165 de grade când sucurile sunt complet limpezi, iar pielea ar trebui să fie un maro auriu superb și extrem de crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți puiul și lăsați-l să se odihnească pe o tăietură board.De ungeți picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sosul de portocale în sucurile de tigaie. Se strecoară sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă sos într-o barcă sos burniță unele pe un platou și locul de pui pe sos cu crusta crocantă în sus.Se servește imediat cu sos suplimentar și tăiței de longevitate sau orez.