Sparanghel slab de lămâie și împachetări de somon afumat

Slab sparanghel Lemony și somon afumat împachetări ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, busuioc, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Încercați Sparanghel de lămâie sănătos și împachetări de somon afumat, Fettuccine De Somon Afumat Cu Lămâie, și Paste De Somon Afumat Cu Lămâie De 20 De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați bazele lemnoase din sparanghelul proaspăt. Într-o cratiță mare acoperită, gătiți sulițele de sparanghel într-o cantitate mică de apă clocotită ușor sărată timp de 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață pentru a se răci rapid.
Se scurge din nou; se usucă cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, coaja de lămâie, sucul de lămâie și ardeiul cayenne. Îndoiți somonul în fulgi și busuiocul.
Se întinde pe tortilla. Aranjați sparanghel și fâșii de ardei dulci deasupra amestecului de somon.
Rulează tortilla. Dacă este necesar, asigurați-vă cu scobitori.