Sparanghel cu praz și parmezan
Sparanghelul cu praz și parmezan necesită în jur 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 79 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, parmezan preshredded, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Parmezan Praz, Praz Parmezan Cremos, și Sparanghel prăjit și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel și praz; sotati 6 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Presărați brânză și ingredientele rămase; aruncați bine.