Sparanghel cu Moreluri și tarhon
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul cu Moreluri și tarhon ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 144 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, moreluri, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sparanghel Cu Moreluri Și Tarhon, Sparanghel Cu Moreluri, și Moreluri Proaspete Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul alb si verde separat intr - o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, aproximativ 5 minute pentru sparanghelul alb; aproximativ 3 minute pentru sparanghelul verde.
Transferați sparanghelul cu o lingură cu fante într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece (pentru a opri gătitul), apoi scurgeți din nou. Se usucă.
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi saut șalotă, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Se adauga morels si saut, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adauga sparanghelul, tarhonul, sarea, piperul si restul de 3 linguri de unt si saut, amestecand, pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Sparanghelul poate fi fiert cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie.