Sparanghelul învelit în Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, piper măcinat, sare de bord și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prosciutto Înfășurat Sparanghel, Sparanghel învelit cu Prosciutto, și Prosciutto Înfășurat Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Clarificați untul topindu-l într-o oală foarte mică sau într-un recipient metalic la foc mic și scoțând spuma care se ridică. Apoi, scoateți grăsimea limpede de unt într-un castron sau recipient curat, având grijă să nu deranjați apa sau solidele din lapte din partea de jos. Porțiunea clară este untul clarificat. Puneți acest lucru deoparte scurt într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Unt
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
2
Combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, piperul alb și sarea într-un blender și procesați la viteză mare timp de aproximativ 60 de secunde. Lăsând blenderul în funcțiune, turnați untul clarificat prin deschiderea de alimentare a blenderului într-un flux constant lent și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Piper Alb
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-o farfurie superficială. Înmuiați fiecare suliță de sparanghel în sos, astfel încât trei sferturi din băț să fie acoperite pentru a ține prosciutto în loc, apoi înfășurați o felie de prosciutto peste sos pe fiecare suliță de sparanghel, lăsând un capăt uscat pentru ca oaspeții să se servească singuri.