Spanacul fiert la foc mic în iaurt
Spanacul fiert la foc mic în iaurt este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ardei iute, usturoi, iaurt cu lapte integral și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Rețete similare sunt Pui fiert la foc mic în iaurt condimentat, Spanac Lasagna Roll up-uri cu un sos de carne la foc mic lent, și Mămăligă crocantă acoperită cu spanac saut și sos de ciuperci și carne la foc mic.
Instrucțiuni
Adăugați o treime din spanacul bebelușului și gătiți la foc moderat, amestecând, până se ofilesc.
Transferați spanacul într-un colizor. Repetați cu spanacul rămas în 2 loturi. Apăsați toată apa în exces din spanac și tocați-o grosolan.
Încălziți uleiul vegetal în aceeași tigaie.
Adăugați usturoiul tocat și ardeii iute și gătiți la foc moderat până la parfum, 2 minute.
Adăugați coriandrul măcinat și turmericul și gătiți, amestecând, până la parfum, 1 minut.
Adăugați spanacul tocat și iaurtul și gătiți la foc mic, amestecând, până când iaurtul începe să se separe, 3 minute. Condimentează cu sare și servește.