Spanac cu unt și ciuperci
Spanacul cu unt și ciupercile este un fără gluten și primar farfurie. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 110 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, bulion de legume, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Ciuperci Mirin Cu Unt, Ciuperci prăjite cu unt și sparanghel, și Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul și uleiul de măsline împreună la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul, smântâna, sucul de lămâie și sarea; gatiti timp de 2 minute. Amestecați spanacul și reduceți focul, amestecând frecvent, până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute.
Se presară brânza și se amestecă pentru a se combina.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.