Spanac și parmezan souffl Xixt

Spanac și parmezan souffl Xixt
Spanacul și parmezanul souffl ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 153 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac și parmezan souffl Xixt, Spanac-Parmezan Souffl, și Spanac-parmezan souffl.

Instrucțiuni

1
Introduceți o foaie de copt în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți 4 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; presărați uniform cu pesmet, înclinând și întorcând vasele pentru a acoperi complet părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați spanacul; gătiți timp de 2 minute sau până când spanacul se ofilește, aruncând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Așezați spanacul într-un colizor; lăsați să stea 5 minute. Strângeți excesul de lichid din spanac. Tăiați gros spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Combinați 2/3 cană de lapte și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru) într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând cu un bici până la neted. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand constant. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se lasă să stea timp de 10 minute. Se amestecă spanacul, brânza și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Combinați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Bateți cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri medii (nu exagerați). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de spanac și pliați ușor în albusurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; întoarceți foaia de copt la cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350; coaceți sufletele la 350 timp de 21 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista