Spaghete Cu macrou și nuci de pin

Spaghetele cu macrou și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 808 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mărar, ceapă, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Rețete similare includ Spaghete Squash cu parmezan și nuci de pin, Spaghete cu slănină, usturoi și nuci de pin așa cum îmi place!, și Spaghete de usturoi prăjite cu pătrunjel și nuci de pin.
Instrucțiuni
Puneți stafidele și apa fierbinte într-un castron mic și lăsați până când apa este absorbită. Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Presărați macroul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Gătiți peștele până când tocmai ați terminat, 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru fileuri groase de 1/2 inch.
Scoateți peștele și apoi ștergeți tigaia. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați pielea și fulgi peștele.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați nucile de pin și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați stafidele, macroul, restul de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Aruncați amestecul cu spaghetele, restul de 5 linguri de ulei de măsline și mărarul.
Variație: Spaghete cu sardine și nuci de pin: în locul macroului, adăugați două cutii de 3 1/2 uncii de fileuri de sardină dezosate, fără piele, scurse, în tigaie pentru ultimele 2 minute de gătit. Rupeți fileurile în fulgi cu o lingură.
Recomandarea vinului: aromele complete ale acestui fel de mâncare-de la stafidele dulci și macroul puternic până la mărar-trebuie să fie asociate cu un vin alb acid, cu aromă completă. Încercați un sauvignon blanc din nordul Italiei sau Noua Zeelandă.