Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză)

Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză)
Rețeta Soupe a l ' oignon (supă de ceapă franceză) ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 46 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 272 calorii. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză), Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Ciorba l ' oignon Gratin aprox. e pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Acoperiți parțial, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați zahăr și piper; gatiti, neacoperit, pana se rumeneste intens (aproximativ 35 de minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se presara ceapa cu faina; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați bulion, apă și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați sosul Worcestershire; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
7
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; se fierbe timp de 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Împărțiți supa în mod egal între fiecare dintre cele 4 boluri de supă pentru pui de carne. Completați fiecare porție cu 1 felie de pâine și 1 felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Așezați bolurile de supă pe tigaia cu jeleu; se fierbe timp de 4 minute sau până când blaturile se rumenesc și bulele de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 46 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista