Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de roșii de bază. O porție conține 143 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână morcov, roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), Sos De Roșii De Bază, și Cel Mai Bun Sos De Roșii De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
2
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
3
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
4
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.