Sosul de paste ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic), și Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 2 ore. Împărțiți în porții de rețetă; puneți deoparte 3 căni pentru Parmezan de vinete și congelați porțiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional