Sos De Ou În Stil Kerala

Sos De Ou În Stil Kerala
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și sos vegetarian? Sosul de ou în stil Kerala ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 578 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chilis de pasăre pe lungime, frunze de curry, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Sfeclă roșie Pachadi-sos de iaurt cu sfeclă roșie în stil Kerala-Onam Sadya s, Kerala Stil Pomfret Fry, și Năut kerala Stil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie antiaderentă la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
3
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
4
Adăugați piureul de roșii și amestecați până se amestecă cu ceapa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
5
Creșteți căldura la mare.
6
Adăugați frunze de curry, fenicul, chimen, ardei iute, turmeric și pudră de coriandru și amestecați energic până se amalgamă și parfumat, iar uleiul se separă de amestec și amestecul se usucă puțin, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Reduceți căldura la mediu.
8
Adăugați apă și o lingură cuilantro. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
9
Scoateți 1/4 cană de sos și rezervați. Rupeți ușor ouăle în tigaie și lingurați sosul rezervat parțial peste ouă. Acoperiți cu capac și lăsați ouăle să gătească până când sunt fierte la nivelul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Serviți cu orice pâine moale pe placul dvs. sau ca parte a oricărei mese indiene cu orez sau roti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
RotiRoti
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista