Sos De Curcan De Bază

Sos De Curcan De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de curcan de bază. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, vinul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos De Pui De Bază, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso-curcan frecat cu sos de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă picăturile din curcanul prăjit într-un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Lăsați să stea câteva minute pentru ca grăsimea să se ridice la vârf, apoi îndepărtați grăsimea cu o lingură și aruncați; puneți picăturile deoparte.
3
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Puneți ceapa și țelina din interiorul curcanului prăjit, împreună cu gâtul de curcan prăjit, în tigaie. Răsturnați orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei cu o spatulă plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vinul sau sherry în timp ce răzuiți fundul tigaiei și fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați picăturile rezervate înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare așezată peste un vas mediu rezistent la căldură și se lasă deoparte. Aruncați solidele din strecurătoare.Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, presărați făina uniform peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Bateți făina și untul împreună și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul (cunoscut sub numele de roux) capătă culoarea untului de arahide, aproximativ 5 până la 7 minute.În timp ce bateți continuu, adăugați încet bulionul de pui sau bulionul și sucurile de tigaie strecurate. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, asigurându-vă că bateți la marginile tigaiei, până când sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Revista