Sos De Cremă De Roșii

Sos De Cremă De Roșii
Sosul de cremă de roșii este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 412 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cod Cu Sos De Cremă De Roșii, Sos De Cremă De Roșii, și Cod cu sos de cremă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, patrunjelul, busuioculși roșiile în ulei 10 minute, rupând roșiile și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă ingredientele rămase; reduceți căldura la minim. Gatiti 15-20 de minute, amestecandocazional, până când sosul este îngroșat. Utilizați sosul imediat sau acoperiți șifrigiderați până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista