Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de cremă de ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de căței de usturoi, frunze de salvie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați sos de cremă de ciuperci, Sos De Cremă De Ciuperci, și Sos De Cremă De Ciuperci Whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie sotată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi și salvie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați ciupercile, gătiți 5 minute până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se toarnă smântână și se încălzește încet. Când sosul a ajuns la o consistență catifelată, scoateți-l din aragaz. Se amestecă prazul și se servește imediat cu ravioli Marsala de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece