Sos De Conopidă Brânză

Sos De Conopidă Brânză
Sosul de conopidă brânză ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 22 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 18 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți puțină sare, drojdie nutritivă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Risotto de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați în sos Pesto cremos, Cartofi umpluți cu broccoli de conopidă prăjită cu sos de brânză, și Brânză de conopidă de morcovi cu sos de scufundare Sriracha Ranch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați conopida, apa, praful de ceapă, usturoiul, boiaua, muștarul și turmericul. Acoperiți bine și reduceți căldura la foarte scăzut. Fierbeți până când conopida este atât de fragedă încât se desprinde ușor atunci când este înțepată cu o furculiță, aproximativ 15-20 de minute. Transferați cu atenție conținutul cratiței într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
TurmericTurmeric
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați toate ingredientele rămase. Acoperiți și amestecați, începând de la scăzut și crescând viteza până când ajungeți la cea mai înaltă setare. (Aveți grijă-alimentele fierbinți pot " erupe.") Amestecați până când aveți un sos complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Turnați sosul înapoi în cratiță, adăugați sare după gust dacă doriți și încălziți până începe să buleze, amestecând ocazional. Lăsați-l să gătească și să se îngroașe cel puțin încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista