Rețeta de carne de vită măcinată poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, condimente de pasăre, țelină și bulion de pui. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, carne de vită maro; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se pune într-un castron mare; adăugați ingredientele rămase și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transfer la un 3-qt. vas de copt care a fost acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se acopera si se coace la 325 la 1-1/2 ore. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când pansamentul este ușor rumenit.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.