Sosul clasic Mole Poblano cu pui este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cuișoare măcinate, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Poblano umplut cu sos negru aluniță, Mole Poblano cu coapse de pui, și Mole Poblano.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii iute, ceapa, usturoiul, roșiile, 1 lingură de semințe de susan, migdale, tortilla, stafide, cuișoare, scorțișoară și coriandru. Pureați cantități mici din acest amestec într-un blender până se omogenizează. (Am adăugat o cantitate mică de apă sau rom de fiecare dată pentru a-l face neted.).Topiți scurtarea într-o tigaie și sotati piureul timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulionul de pui și ciocolata și gătiți la foc foarte mic timp de 45 de minute. Sosul trebuie să fie foarte gros. Semințele de susan rămase sunt folosite ca garnitură.Condimentați pieptul de pui după gust și grătiți la foc mic timp de aproximativ 25 de minute sau până la coacerea dorită. Sos de aluniță peste fiecare sân și împrăștiați blaturile cu sâmburi calde de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Boabe De Porumb
5 Uncii De Ceață Tocată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Polonic
3
Se ornează cu frunze de coriandru, felii subțiri de tomatillo.