Sos Bearnaise II
Sosul Bearnaise II este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 319 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, ceapă, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), B Sos De Fructe, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-un vas de sticlă mediu și topiți-l în cuptorul cu microunde, aproximativ 30 de secunde la înălțime.
Bateți ceapa, oțetul de vin alb, gălbenușurile de ou, smântâna grea și sucul de lămâie. Condimentează cu tarhon, pătrunjel, sare, pudră de muștar și piper cayenne; se amestecă bine.
Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți timp de 1 1/2 minute sau până la îngroșare, amestecând până la netezire la fiecare 20 până la 30 de secunde.