Sorbet Peach-Sriracha
Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 187 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, crenguțe de mentă, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ sriracha Peach crisp, Sos BBQ Peach și Sriracha la grătar și un cadou, și Șampanie Și Sorbet De Piersici.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați piersicile, apa, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe ușor timp de 5 minute.
Lăsați amestecul să se răcească ușor.
Se toarnă cu grijă amestecul de piersici în vasul unui robot de bucătărie și se pulsează până se omogenizează.
Transferați piureul într-un recipient etanș. Acoperiți și refrigerați până când se răcește bine, cel puțin 4 ore sau până când este gata de utilizare.
Adăugați Sriracha și procesați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. (Unele mașini ar putea necesita timp suplimentar în congelator pentru a seta.)
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Simțiți-vă liber să optați pentru 2 pungi (16 uncii) de piersici congelate, feliate (dezghețate și scurse) dacă piersicile proaspete nu sunt disponibile.
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Sriracha: 50 de rețete "sos de cocoș" care împachetează un pumn de Randy Clemens. Drepturi de autor 2011 de Randy Clemens; fotografii drepturi de autor 2010 de Leo Gong. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.